Kort introduktion

Den sjette Element (Changzhou) materialer Technology Co Ltd, grundlagt i 2011, er en high-tech virksomhed, der har specialiseret sig i f & U, produktion, salg af graphene og teknisk udvikling af graphene applikationer. Virksomheden er opdelt i to afdelinger: produktion og salg af graphene pulver og suspensioner, organiseret i den sjette elementer (Changzhou) materialer Technology Co Ltd, og produktion og salg af CVD graphene film, organiseret i de helejet datterselskab Wuxi Graphene Film Co (http://www.graphenefilm.com.cn/en/). Efter at have installeret i December 2011 et pilot-anlæg linje, stand til at fremstille flere kg pulver produkter pr. dag, fyldt den sjette Element (Changzhou) materialeteknologi kriterierne for pulver produktkvalitet på Changzhou kommunale Bureau of Quality og teknisk tilsyn i August 2013. En fuldt automatiseret produktionslinje, stand til at producere 100 t / a graphene oxid pulver henholdsvis af 50 t / a af graphene pulver kom på stream i November 2013. I September 2014, den sjette Element (Changzhou) materialeteknologi modtaget en ISO9001 certificering, udstedt af TÜV NORD (Tyskland), og i oktober 2014 godkendelse til at være en del af det nationale SMV-andel transfersystem.

Den sjette Element (Changzhou) materialeteknologi tilbyder specielt designede graphene pulver og graphene suspension produkter til forskellige applikationer som biomedicin, batterier, energilagring, elektronik, kompositter, forstærket plast, gummi, klæbemidler, belægninger og maling. I alle programmer, om anvendes til militære eller civile, forbedrer den sjette Element (Changzhou) materialeteknologi graphene typer mekaniske, elektriske og termiske egenskaber af høj overflade områder, stærk adhæsion og høj ledningsevne.

Produktionen kapaciteter

Eget-designet, meget effektiv topmoderne produktionslinje med en nuværende kapacitet på 100 t / en Graphene oxid pulver henholdsvis af 50 t / en Graphene pulvere muliggør den sjette Element (Changzhou) materialeteknologi til at levere overlegen produkter.