Graphene oxid Suspension

Graphene oxid Suspension
Chat nu
Produktdetaljer

1Type:SE3122SE3522SE3521

2KARAKTERISTIKA

)1)Være rige i ilt-holdige funktionelle grupper, såsom hydroxylgruppe, carboxyl gruppe og epoxy gruppe.

)2)Kan være let podede eller modificeret til in situ polymerisation eller integration med polymere kompositter, derfor tilføre god elektrisk og termisk ledeevne, samt mekanisk forstærkning til matrixerne.

)3)SE3122 og SE3522 har god spredning i vand,med et enkelt lag sats>90%,der kan opløses med vand ved let omrøring;Efter behandling, vil SE3521 have den samme spredning af vand som SE3122 og SE3522.

3APPLIKATIONER

Brug for polymere kompositter, såsom plast, harpiks, gummi, fiber kompositter, også for anode og katode materialer af Li-ion batterier, graphene thermal konduktivt film og katalysator lastning.

4SPECIFIKATIONER

Type

Specifikationer

Udseende

Fast indhold)%)

partikelstørrelse)D50 = μm)

pH

PH kontrollerende metode

Packaginga

Varemærker

SE3122

Sort suspension

0,8% ±0. 2%

10±2

≈1.8

Brug databaser såsom:NaOH og KOH ammoniak (Anbefal kunden at justere)

1L,3L,5L,10 /,200L,1t forseglet tønde

Stabil

SE3522

Sort suspension

1% ±0. 2%

2.3±0.2

≈1.8

Stabil

SE3521

Brun suspension

6,5% ±0. 5%

2.5±0.5

≈0.5

Lagdelte

5HÅNDTERING OG OPBEVARING

Bær passende beskyttelsesdragt og beskyttelseshandsker til at undgå direkte kontakt med kroppen. I tilfælde af kontakt, skyl med masser af vand. Butik i tæt lukkede beholdere med 6 måneders holdbarhed, anbefales det at bruge hurtigst muligt efter forseglingen. Udsat for lang tid vil føre til: overfladen af filmens spredning; Adsorption af støv urenheder i luften vil ændre det faste indhold, pH, renhed og andre fysiske egenskaber;Den anbefalede oplagringstemperatur er 5-35 ℃, når temperaturen er for høj, vandet vil fordampe og tønde vil udvide, som vil påvirke tørstofindhold i produktet, men det vil ikke påvirke ydeevnen af selve varen;Holde sig væk fra stærke reduktionsmiddel og brændbare stoffer.

6TRANSPORT

Ubegrænset varer. Undgå solindstråling, regn, lækage og etiketter ud. Kaste er forbudt. Laste og losse omhyggeligt for at beskytte mod skader. Holde sig væk fra antændelseskilder eller varme. Kan ikke transporteres med ætsende materialer.

Kommentar: Specifikationer af produktet kan være kunde gjort som det kræves.

Den sjette Element Inc er en af de øverste niveau Graphene oxid Suspension producenter og leverandører, og også en professionel virksomhed og fabrik, velkommen til importere Graphene oxid Suspension produkter fra os.
Undersøgelse