5 grunde For fremtiden for digitale enheder vil blive ændret ved Graphene materiale

Mange gange, kommer revolution i teknologien fra materialer som plast opfindelser, der ændrer folks liv fra alle aspekter. På nuværende tidspunkt har graphene, som et nyt materiale, fået stor opmærksomhed. Faktisk graphene er en form for kulstof, med ultra-høj styrke, lys og kan udvides karakteristika, vil være i stand til at ændre udseendet af digitale produkter, føler og endda bruge formen. Nedenfor, vil vi lære mere om graphene materiale i sidste ende har noget ekstraordinært.

1. hårdere end stål

Selv om LG G Flex kan reparere mindre ridser, har det ikke ændret svaghed af mobiltelefonen nemt. Hvis digitale produkter som mobiltelefoner kan bruger graphene som en shell i fremtiden, bliver de bundsolide. Ifølge American Chemical Societys rapport, graphene's hårdhed er 200 gange gange stål, naturligvis har en meget stærk holdbarhed.

2. plastisk indkvartering gummi

Forskere på Columbia University siger graphene har en visse duktilitet og kan strække 20%. Med andre ord, er graphene faktisk et bøjeligt materiale, svarende til gummi. Samsung har arbejdet på graphene transistorer til at producere fleksible skærme. Derudover graphene har en visse vandtæthed, det forventes at blive brugt i en ny generation af vandtæt udstyr.

3. lette funktioner

Graphenes fremragende duktilitet også tillader det at være tynd nok til at strække til en vis grad af gennemsigtighed. Dette betyder, at hvis håndsættet fabrikanten kan bruge dette materiale, ikke kun kan gøre håndsættet mere slidstærkt, vandtæt, men også kan blive mere useriøst.

4. utrolig batteritid

Vi har nævnt graphene i batteri teknologi udvikling artikel, og det er meget sandsynligt, at erstatte lithium batterier i fremtiden som en ny generation af batteri standarder. Forskere på Northwestern University i USA har haft succes med at udvikle graphene og silicium-drevne batterier, der kan tage op til en uge af udholdenhed for en 15 minutters opladning. Selvfølgelig, hvis fremtidige mobiltelefonen kan bruger graphene batterier, derefter en uger en afgift vil ikke længere være en drøm.

5. sammenkoblet med menneskelige organer

Aravind Vijayaraghavan, Ph. D. af University of Manchester, fandt, at graphene har karakter af biologiske sammenkobling, som har en meget positiv indvirkning på bærbare enheder til sund test. Bruger graphene som en sensor vil være i stand til at overvåge og scanne menneskets nervesystem, og det er tænkeligt, at der vil være "mental sundhed" overvågning enheder og applikationer i fremtiden.

Fremtidsperspektiver

Når det er sagt så meget, vil en masse venner tænke at graphene er dyre, ikke virkelig, det er en af de billigste råvarer, men det har brug for ny teknologi til at "katalysere" det. I øjeblikket hævder Samsung at har mestret brugen af graphene som en halvleder element, mens IBM, SanDisk, Nokia og mange andre teknologivirksomheder koncentrerer sig om graphene (og nogle prestigefyldte universiteter), og mener, at vi snart vil se de faktiske produktet kommer.