Princippet om grafen opvarmning

Grafenpulveret dispergeres jævnt i et organisk opløsningsmiddel ved hjælp af ultralyd og omrøring for at opnå en grafenopløsning med en koncentration på 0,05 mg / ml til 0,5 mg / ml, og grafenet er ensartet overtrukket på det organiske filter eller vandsystem ved sugfiltrering og Derefter separering af grafenfilmen og membranen ved mekanisk afskallning, nedsænkning eller organisk opløsningsmiddelopløsning for at opnå en grafenfilm, tilsætning af en elektrode til grafenfilmen og påføring af en spænding til det for at generere varme. På grund af de unikke todimensionale nanostrukturer af grafen, det store aspektforhold og det høje specifikke overfladeareal tillader ovennævnte fremstillingsproces dannelsen af et ensartet ledende netværk mellem grafenarkene, 1 ~ 10V) kan producere højere varme .

Hvor kan grafen bruges?

Kan bære udstyr til fysisk terapi, der er let at imødekomme det varme tæppe, dekorative fresker ... ... mennesker i begrebet "høje" på grafenprodukterne, går hurtigt ind i dagligdagen. 8:00, West Taihu Videnskab og Teknologi Industrial Park i Wujin Xintiandi Plaza, "graphene produkt erfaring dag" aktiviteter, parken mere end 10 graphened virksomheder bragt mere end 30 slags civile produkter.

Avis på grafen maleri, grafen smart armbånd er blevet rapporteret, mange læsere udtrykte en stærk interesse. I gårs oplevelsesaktiviteter er scenen fuld af mennesker.

Reportere på stedet at se, grafen intelligent fysioterapi talje, grafen smart dragter og knæ puder, isolering Cup, indendørs varme maling, ny pude og andre daglige fornødenheder, omdefinere de "varme produkter." Blandt dem kan grafen opvarmning maleri 3 sekunder opvarmes, 10 sekunder er der en klar følelse af varme, 10 kvadratmeter indendørs vinter, bare et stykke grafenvarmemaleri, og mere end halvdelen af den elektricitet, der spares af aircondition. Yi Si nye materialer Technology Co, Ltd officielle sagde, graphene maleri bruger brugerdefinerede måde, i henhold til forbrugernes krav, lavet landskabsmaleri, bryllup eller reklametavler, hver i overensstemmelse med størrelsen af prisen på 800-2000 yuan.

Site visning af grafen hjem pude, bil pude, indendørs til varmt tæppe, osv., Bruges til lithium batteri til opvarmning, kan være usb interface til opladning, sikker og god, nem at vaske, designet til stillesiddende lemmer numb, vinter indendørs nej Opvarmning, langsigtet kørsel og andre mennesker design og udvikling. Indlejret i varmen af råmaterialer, fra byen todimensionale kulstof, det sjette element af grafenproduktionsvirksomheder.

Graphene er den letteste og tyndeste, den bedste konduktivitet og termiske ledningsevne af materialet, tykkelsen på kun omkring hundrede tusinde af håret, styrken kan nå 200 gange stål, opvarmning og opvarmning inden for åbenbare fordele. By i 2011 at oprette den første indenlandske forskningsplatform for grafen - Jiangnan graphenen Institute, den nuværende indsamling af graphene materialer og downstream ansøgning af 69 virksomheder, den første dannelse af en komplet industrikæde. I grafen berøringsskærmen, kabler, super kondensatorer, slid udstyr og andre downstream applikationer er i det førende niveau. Næste trin, byen vil være udvælgelsen af Grachene 2-3 industrielle retning, så hurtigt som muligt i downstream high-end applikationer, store marked for at søge nye gennembrud.

På samme dag udstedte Xinhua News Agency China Economic Information Agency ofte "Graphene Innovation and Entrepreneurship Guide (2016)", understregede, at gennem industrikæden collaborative innovation, således at udviklingen af graphene materialer og downstream applikationer tættere integrerede applikationer.