Kapacitiv Touch Panel fordele og ulemper indført

Kapacitiv Touch Panel sensor skærm er en fire-layer sammensatte glasskærm, glasskærm indvendige overflade og sandwich belagt med et lag af ledende lag, det yderste lag er et tyndt lag af kiselholdige glas beskyttende lag. Når vi Berør skærmen med fingeren på skærmen sensor, kroppens elektriske felt og berøringsskærmen og overfladen af berøringsskærmen til at danne en kobling kondensator, til højfrekvens aktuelle, kondensator er en direkte dirigent, så fingrene fra den kontaktpunktet suge en lille strøm denne strøm flyder ud af elektroder på de fire hjørner af touchscreen og strømstyrke gennem de fire elektroder er proportional med afstanden fra finger til de fire hjørner. Controlleren beregner touch punkts placering af præcist beregne de fire nuværende nøgletal The i forhold til traditionelle resistive touchscreen, kapacitiv Touch Panel fordele er følgende aspekter:

1. drift nyhed. Kapacitiv Touch Panel understøtter multi-touch, mere intuitive operation, mere sjov.

2, er ikke let at røre. Som den kapacitive Touch Panel skal være fornemmede, at kroppen af nuværende, kun den menneskelige krop til dens drift, med andre objekter vil ikke røre den tilsvarende, så den grundlæggende at undgå muligheden for falske touch.

3. høj holdbarhed. Sammenlignet med resistive touch skærmen, kapacitiv Touch Panel i støv, vand, slid og andre aspekter af en bedre ydeevne.

Som den nuværende legitime røde touch screen-teknologi, kapacitiv Touch Panel, selv om grænsefladen med smukke, multi-touch, kun den menneskelige krop og andre fordele, men på samme tid, det har også de følgende mangler:

1. nøjagtighed er ikke højt. Af tekniske årsager, kapacitiv Touch Panel nøjagtighed end resistive touchscreen også mangler. Og kan kun bruge fingrene til at angive, i den lille skærm er også vanskeligt at opnå mere komplekse identifikation af håndskrift input.

2. ramt af miljøet. Temperatur og luftfugtighed og andre miljømæssige faktorer for ændringer, det vil forårsage kapacitiv Touch Panel ustabilitet eller endda drift. Såsom anvendelse af brugeren samtidig kroppen tæt på skærmen kan forårsage drift, vil selv i overfyldte publikum også medføre drift. Dette er hovedsagelig på grund af Funktionsprincip af kapacitiv Touch Panel-teknologi, selv om den bruger fingrene fra skærmen tættere, men der er mange i nærheden af skærmen meget større end fingrene af det elektriske felt på samme tid, vil det påvirke touch position at dømme.

3. høje omkostninger hertil, den nuværende kapacitiv Touch Panel i touchpad'en for tilsluttet LCD panel trin der er stadig nogle tekniske vanskeligheder, udbyttet er ikke høje, så stort set fordyrer kapacitiv Touch Panel.