Kapacitiv berøringspanel også af mange mennesker velkommen!

Som tidligere nævnt elskede modstandsskærmen med sine lave omkostninger, gode reaktionsegenskaber ved mange lavtliggende kunders egenskaber. Uanset om det er fire-tråds resistive eller fem-tråds resistive, har de et helt isoleret arbejdsmiljø, der er perfekt til at tilpasse sig forskellige svære omgivelser. Men modstandsskærmen er ikke uden ulempe, resistiv berøringsskærm fra operationen er ikke kapacitiv bekvemmelighed, mange gange er det resistive berøringsskærm også udstyret med en dedikeret berøringspen til brug, og nogle gange kan det undertiden være nødvendigt at beskrive fingrene for at fuldføre operationen . Men denne mangel er også brugernes behov, men nogle brugere må kun bruge en bestemt modstandsdrev til at fungere, og mere bruges til at vise indholdet i stedet for glidende drift, så den modstandsdygtige berøringsskærm er også underlagt en masse folk velkommen.

Det kapacitive Touch Panel med sin high-definition opløsning og høj transmittance, nem betjening og glatte funktioner har også modtaget de fleste folks ros og følge. I dag er kapacitiv berøringspanel en af ​​de hyppigst anvendte berøringsskærme. Det mest almindelige på mange offentlige steder er det kapacitive Touch Panel, der er, at vi er meget bekendt med mobiltelefonens tablet-lys bærbart udstyr i brugerens kapacitive Touch Panel.

Kapacitivt Touch Panel-princip er den krop, som kondensator klikker på, gennem menneskekroppen og skærmens kontakt til den tilsvarende klikhændelse sammenlignet med modstandsskærmen gennem trykket for at røre vejen, den kapacitive skærmoperation af de mest hurtige , i tråd med brugerens vaner. Kapacitiv berøringspanel bruger den menneskelige krop som en elektrode af kondensatoren. Når der er en stor nok kapacitans mellem lederen og ITO arbejdsfladen med mellemlaget, vil strømstrømmen forårsage funktionsfejl i det kapacitive Touch Panel. Handsker eller håndholdte isolationsgenstande reagerer ikke, når de berøres, det skyldes stigningen i isolationen af ​​medierne.

Infrarød berøringsskærm bestemmes ved at måle infrarødt til og fra for at bestemme berøringspositionen, og den berøringsskærm, der anvendes i det gennemsigtige baffelmateriale, har intet at gøre (nogle bruger ikke nogen baffel). Derfor kan brugen af ​​god lysoverføringsbaffel, og for at være anti-reflekterende behandling, du få en god visuel effekt. Imidlertid er det umuligt at lancere infrarød infrarød infrarød infrarød udstødningsrørvolumen, så denne berøringsskærmopløsning er ikke høj.

Overflade akustisk bølge teknologi er meget stabil, og overflade akustisk bølge touch screen controller ved at måle dæmpningstiden på tidsaksen for at beregne placeringen af ​​berøringspositionen, så dens nøjagtighed er meget høj. Overflade akustisk bølge berøringsskærm har også en tredje akse (z akse), det vil sige trykaksen - ved at beregne dæmpningen af ​​det modtagne signal dæmpning kan størrelsen af ​​brugeren røre skærmens størrelse, op til 25 niveauer kan opdeles . Jo større effekten, dæmpningen af ​​den modtagne signalbølgeform er bredere og dybere, i hele berøringsskærmen, er kun den overflade akustiske bølge berøringsskærm med en opfattelse af trykpres ydeevne.