Kapacitiv Touch Panel, du vælger lige?

Nu den hurtige udvikling af internettet, teknologi, mere og mere udviklet og touch skærmen også følge bordede udviklingen i gange æren af tronen. Nu, vi lever i en lang række store og lille skærm, ambulant foretage en opringning raster, indkøbscentre i navigationssystemet, banken for business af skærmen, samt driften af fabrikken skærmen og indkøbscentre i store og små mobil underholdning Faciliteter og så videre, at tale om liv vi støder på skærmen det år, jeg er bange for, at ikke kan færdig, og berøringsskærmen som samlede kongen på skærmen, en bred vifte af elektronisk udstyr hårdt, hvordan skal vi vælge?

Fordele ved kapacitiv Touch-Panel:

(1) kapacitiv Touch Panel behøver kun at røre, uden at skulle generere et signal pres.

(2) kapacitiv Touch Panel i produktion kun én gang eller ingen grund til at korrigere og resistive type kræver regelmæssig korrektion.

(3) kapacitiv Touch Panel liv vil være længere, fordi komponenterne i den kapacitive Touch Panel uden nogen bevægelse. I resistive touch screen skal øvre ITO filmen være tynd nok til at være robust til at bøje ned til de underliggende ITO film.

(4) kapacitans teknologi er overlegen i forhold til modstand teknologi i lys tab og system strømforbrug.

(5) kapacitiv teknologi bære modstand, lang levetid, bruger brug lav vedligeholdelsesomkostninger, så producentens samlede driftsomkostninger kan blive yderligere reduceret

Kapacitiv Touch Panel er blevet anvendt på en række forskellige enheder, positionering et enkelt punkt spor / analog dobbelt museklik er dens grundlæggende funktion, og multi finger gestus operation anerkendelse og anvendelsen af de nuværende marked hot spots. I bærbare applikationer, kan brugeren kun bruge enheden i den ene hånd og kun bruge anden hånden, så det er især vigtigt at identificere fagter som sensationsprægede, oversætte, udspænding, komprimering, roterende, og vende flere fingre