Grafen kommer til din side

Graphene som kongen af ​​nye materialer, forfriskende den menneskelige forståelse af den materielle verden, det er enhver anvendelse af produkter, der er relateret til vores fremtidige liv. "Dette er Kinas grafenindustrien alliance direktør, det kinesiske videnskabsakademi, Shanxi Institute of Coal Chemistry, viceforsker Dr. Chen Chengmeng evaluering af graphene.

Hvordan vil grafen påvirke vores liv? Lad os se.

Hurtig opladningsskat

Kvalitets sportsudstyr

Let fotograferingsudstyr

Da energilagring er den primære anvendelse af grafen, er anvendelsen af ​​grafenbatteri ikke begrænset til elbiler, og vi er bekendt med ladestyret. Der er en 15 minutters hurtig opladning af "King King" -ladningen Po, opladningshastighed er 20 gange den almindelige opladningsskat. Mange mennesker i branchen mener, at grafenbatteri i mobiltelefonindustrien vil spille en vigtig rolle i fremtiden, forventes at blive den almindelige af batterier af mobiltelefoner og virkelig skabe en hurtig hurtig æra.

Ved hjælp af sine lette og stærke træk anvendes grafen også til at lave sportsudstyr af høj kvalitet, såsom tennisracket håndtag og badminton racquet perifere materialer, golfklubber, hjelme, slæder mv., Ikke kun for at øge sportsudstyrets holdbarhed. Produktets styrke kan også reducere sin vægt betydeligt, hvilket gør det sporty udstyr lettere og kraftigere og øger atletens komfort.

Derudover kan grafen også give et godt basismateriale til fotografisk kameraudstyr. Fra selve kameraet med hensyn til struktur, brugen af ​​grafenforstærket modificeret plast som råmateriale, kamerahulet, objektivskal til effektiv letvægtsdesign. Grafemateriale har ikke blot fremragende styrke, men har også en høj konduktivitet, så støbeformen af ​​kamerahuset eller linseskallen kan også have elektromagnetiske afskærmningsegenskaber. Fra understøtningsfaciliteterne er grafenmodificeret polymermateriale fremstillet af trebenet beslag end den nuværende almindeligt anvendte carbon fiberstativ, men også vægttab på 20%, hvilket gør folk gå ud for at bære mere bekvemt.