Grafen kommer til din side

Bil vægttab

elbil

Og de nuværende mennesker i livet af de mest anvendte inden for grafenes om antallet af trafik. "Graden af ​​densiteten af ​​grafenpulveret er kun 3 g / l, det vil sige, en 500 ml mineralvandflaske er fyldt med grafen vejer kun 1,5 gram, men grafen er 200 gange stærkere end stål, Styrken af ​​det største materiale." Li Xiaoming sagde, at karakteristika ved grafen gør det til et ideelt letvægtsområde af transportmaterialer.

Data viser, at hvis køretøjets vægtreduktion på 10% kan brændstofeffektiviteten øges med 6% til 8%; bilforberedelseskvalitet for hver reduktion på 100 kg, 100 km brændstofforbrug kan reduceres 0,3 til 0,6 liter. Derfor er det vigtigt at forbedre køretøjets økonomi ved at reducere køretøjets vægt ved hjælp af grafenmodifikationsbehandlingen. Med hensyn til kørsel, efter bilens vægt, vil bilens overordnede acceleration blive væsentligt forbedret, følsomheden af ​​kontrollen bliver højere, køretøjets kontrolstabilitet, støj, vibrationer og andre aspekter forbedres.

I bildækene har Sichuan University, State Key Laboratory for Polymer Materials Engineering udviklet uafhængigt verdens første grafengummidæk. Desuden er det første fly, der bruger den grafenforstærkede vingemodel-flyvemaskine Prospero i den britiske Farnborough International Airshow succesflyvning; i 2016 på den europæiske kompositmateriale udstilling, udstillet en udstyret med grafen - polypropylen komposit Propeller blade af UAV, mekaniske egenskaber og termiske ydeevne er blevet forbedret.

Energilagring er det primære anvendelsesområde for grafen. "Udseendet af grafenbatteri for at opnå det grønne liv, grønne rejse-koncept, leder virkelig det grønne liv." Kinesisk videnskabsakademi, Shanxi kulkemisk assistentforsker Dr. Su Fangyuan sagde, at grafen anvendes i batteriprodukter, såsom det nuværende antal byer Gaden har kørt på superkondensatorens nye energibus. Super kondensator er en traditionel kondensator og batteri mellem den elektrokemiske energilagringsenhed, i nærheden af ​​bussen, elektroniske legetøj, nødlys, så vidt det smarte net, kraftværker har deres plads og superkondensatoren. Det anvendte materiale er grafen.

På nuværende tidspunkt er mange elektriske køretøjer til lithium-ion batteri som strømkilde, lithium batteri på grund af sine egne egenskaber ved opladningstiden generelt længere (2 til 3 timer). Graphene som et nano-ledende additiv, dets innovative anvendelser i lithium kan betydeligt reducere den indre modstand, forbedre opladningshastigheden, forventet ladetid forkortes til 1 time. Forskere til reportere på stedet demonstration af graphen kondensatorer hurtig opladning og udladning eksperimenter, så reporteren et lille stykke grafen produceret af batteriopladning og udladning kun ti sekunder.

Samtidig kan tilføjelse af grafen også reducere batteriet fra tab og varme, forbedre batteriets sikkerhedsegenskaber og til en vis grad forbedre batteridensiteten, øge bilkørslen, lette rejseangst, forbedre køretøjet udnyttelse.