Graphene, ekstraordinære tynde magiske og mere

Graphene er en slags enkeltlags lamellær struktur sammensat af carbonatomer. Det er det tyndeste og mest magtfulde todimensionale materiale, der hittil er opdaget af mennesker på grund af dets stærke hårdhed, ekstraordinære ledningsevne og fremragende Translucency, kendt som "at ændre materialet fra det 21. århundrede." På grund af de høje omkostninger ved fremstilling er den industrielle anvendelse af grafen imidlertid forsinket. Polske forskere opfandt for nylig grafenforberedelsesmetoden, således at den industrielle produktion af grafen muliggjorde.

Siden de to forskere i Storbritannien lykkedes at adskille grafens magiske nanomaterialer i 2004, er lavpris, høj kvalitet og storskala grafenforberedelsesmetoder blevet målene for den globale industri og forskere. På nuværende tidspunkt er de almindelige fremgangsmåder til fremstilling af grafen fysisk strippemetode og kemisk aflejringsmetode. Den førstnævnte er det vigtigste middel til at opnå grafen med høj renhed i laboratoriet. Ulempen er, at grafen er lille i størrelse og dyr. Selvom den kemiske metode kan producere stort område Graphene, men renheden og kvaliteten er lav.

I de senere år er den videnskabelige forskning på grafen langt fremme, og dens industrielle anvendelse er også på pilen. Det forudsiges, at når produktionen af ​​grafen kommer til at ligge i berøringsskærmen, bliver energilagringsbatterier, sensorer, halvledere, luftfart, militære, biomedicinske og andre områder ambitiøse, den næste billedindustri. Kæmpe markedsudsigter, der gør verden i gang med en grusforskning og -udvikling og investeringsboom. Ifølge ufuldstændige statistikker, i 2012 rundt om i verden i alt 3520 undersøgelser om grafen patentansøgninger, men langt de fleste af dem stadig ikke ud af laboratoriet. Derfor kan den nye grafenforberedelsesteknologi i sidste ende gavne menneskeheden, i sidste ende afhænger af dens evne til succesfuldt at komme i industriel produktion.