Graphene Plate Catalyst

Graden af grafen

1, den høje pris, den højeste pris nåede 5.000 yuan / gram, i branchen, "sort guld", sagde, hvorfor grafen teknologi spillere er grundlæggende Samsung, IBM, Intel og andre vigtige grunde til giganter.

2, grafenteknologi er der begrænsninger, vækst kræver strenge kontrolforhold.

3, kan ikke opnå store applikationer.

Graphene markedsstørrelse

Ifølge Kinas grafenindustrien alliance forventes, den nuværende globale årlige kapacitet af graphene nået 100 tons, de næste fem år til ti år vil nå kiloton niveau. I 2020 vil den globale markedsstørrelse af grafen overstige 100 mia. Renminbi, hvoraf Kina tegner sig for 50% til 80%. Kina vil være i den globale grafenindustri, der spiller en førende og kerne rolle.

Graphene hype sti

Grafenspekulation er kendetegnet ved lang cyklus, og begrebet mere tekniske gennembrud bliver lettere efterspurgt. Såsom en gang grafen transistorerne, grafen afsaltning, grafen batterier, har været over midlerne gunstige.

Fra tid til anden, så tidligt som 2011 antydede kapitalmarkedet den store entusiasme for grafen. (2 000532) på grund af at holde grafenfirmaet af markedet respekteret, steg bestanden med mere end 30% over seks måneder. 2 år senere afviklede markedet en ny runde af aktierne i spekulationernes aktier, dette mere vanvittigt, En og en halv måned Aktiekurs næsten fordoblet.

Periode blev begrebet grafen stanset, forsvundet. Men i 2016, grafen og derefter ind i kød og kartofler, er sikringen grundlæggeren af Huawei Ren Zhengfei sjældne omtale i interviewet grafen, straks stegt som brancheforbrugeren for at videregive investeringssignalet.

For en sådan indsats i grafen er der i tillæg til industriens teknologi gennembrud og andre gode, nye materialer eller grafen temafora og møder mv også en stimulans for pladen, som ved at skubbe grafenpladen i den tidstestede.