Graphene Powder er et nyt todimensionelt carbonmateriale

Som vi alle ved, er metalkorrosion et meget alvorligt globalt problem. Verden hvert år på grund af metalkorrosion forårsaget af direkte økonomiske tab på ca. 700 mia. USD, tegnede Kinas korrosion som følge af metalkorrosion sig for 4% af bruttonationalproduktet (BNP ) Højtydende tunge belægninger er overhængende.
grafenpulver som et nyt todimensionelt kulstofmateriale med næsten perfekte fysiske egenskaber og stabile kemiske egenskaber. Ledningsevnen er 25 gange kobber, duktiliteten er 136 gange guldet, den mekaniske styrke er 105 gange stålet, ledningshastigheden er 2,7 gange fiberen, termisk ledningsevne på 5300w / mk og har en kemisk inert, kan være sur og alkalisk. Baseret på ovenstående egenskaber er grafen den ideelle kraftige belægning til at tilføje materialer.
Kunder bruger mit firma graphene pulver i maling til at tilføre succes, uden tilsætning af graphene pulver maling i den sammenlignende test, dens vedhæftning og salt spray præstation er blevet stærkt forbedret. Det følgende er den eksperimentelle situation:
Eksperimentel proces: i den vandbaserede acrylharpiks, der tilsættes to tusindedele grafenpulver og en vis mængde jernrød efter 7 dages normal hærdningstest.
grafenpulvertilsætning: blandet med jernrød efter slibning til sammenføjning.
Testresultater: ① Tilføjelse af grafenpulvermaling, skummetid end ikke-tilsat belægningsforsinkelse 1 time (ikke at forbinde boblende tid på 2 timer), kontrastforsinkelse 50%; ② tilføje grafenpulvermaling, vedhæftning stærkere.