Graphene sæt tusindvis af Pet i en

For nye energi køretøjer, batteri "afgift langsom, køre ikke langt" kritik, har været ude af stand til at åbne hjerter af forbrugerne sammenfiltrede åg. I øjeblikket er ny energi køretøjets batteri industrien i bly-syre-batterier og traditionelle lithium batteri udviklingsstadiet flaskehals. Juli 8, vores firma holdt et nyt produkt graphene lithium-ion batteri-konferencen, viser verdens første graphene lithium-ion batteri produkter - "Konge", der forventes at opnå de første gennembrud i ny energiteknologi batteri.

Graphene sat tusindvis af pet i et engagement i den bedst ledende materiale

Graphene er en planar todimensionale materiale af sekskantede honeycomb gitter består af lag kulstofatomer. Det har fremragende termisk ledningsevne, mekaniske egenskaber, high electron mobilitet, høje specifikke overfladeareal og kvante Hall-effekten. Er den bedste nuværende ledende materiale. Graphene lithium-ion batteri, brug af lithium-ioner i graphene overflade og elektrode mellem hurtige massen af de særlige kendetegn ved shuttle bevægelse, udviklet en ny energi batteri. Og "King" er brugen af disse funktioner til at opfylde betingelserne på 5 ℃, 15 minutter til at opnå hurtig oplade og aflade, og kan arbejde i -30 ~ 80 ℃ miljø, livets cyklus af op til omkring 3500 gange. I felttest "King Kong" afgift med 15 minutter, er de almindelige opladning produkter 1/24.

Graphene som regeringen kraftigt udvikle petrolene lithium-ion batteri, har vi en enestående medfødte betingelser. Grafit som råvarer til fremstilling af grafit, energi-rige i vores land, lave priser. Graphene selvom vi og resten af verden er i feltet af startlinjen, i kraft af fordelene ved first floor af vandet, samt en fortløbende uddybning af den fremtidige forskning, mener at graphene fast-opladning æra ikke er langt væk , og nu kan du se frem til det "materialet" vil bringe hvad slags overraskelse.