Hvordan bidrager Graphene til udviklingen af batteriteknologi?

I slutningen af november 2015 offentliggjorde en højteknologisk kommunikationsudstyrsvirksomhed sine nyeste produkter. Produktet bruger grafen som batterimateriale, kan i høj grad forkorte opladningstiden, forbedre batteriladningskapaciteten. Denne rapport i et faldt slag gav alles opmærksomhed, og samfundets opmærksomhed på grafen til en ny højde.

Hvad er grafen?

Fra Baidu Encyclopedia kan vi vide:

1. Grafen (grafen) ekstraheres fra grafitmaterialet, der består af carbonatomer, kun et lag af atomtykkelsen af den todimensionale krystal.

2. Grafen er det tyndeste materiale, men også det mest kraftfulde materiale, brudstyrke end det bedste stål endnu højere 200 gange. Samtidig har den en meget god fleksibilitet, strækningen kan nå deres størrelse 20%. Det er verdens tyndeste, materialets højeste styrke.

3. Grafen findes i øjeblikket i den tyndeste, den største styrke, den stærkeste termiske ledningsevne af en ny type nanomaterialer, grafen kaldes "sort guld".

I et ord er grafen et størrelsesmateriale af nanometerstørrelse med høj styrke, høj elasticitet og høj ledningsevne og andre egenskaber.

Som et nanomateriale giver grafen indtryk af, at det kan blive en kandidat til fremstilling af rumhissematerialer. Selv i Baidu Encyclopedia, er de elektriske egenskaber af grafen kun en del af dens ydeevne. Hvis det ikke er i tredje punkt "forresten" for at nævne dets høje ledningsevne, så er det kun fra definitionen af grus og batteriet svært at finde forholdet.

Nanomaterialer er imidlertid en klasse af verdener, som mennesker ikke har, og den sunde fornuft, vi får fra den makroskopiske verden, gengives ikke godt i den mikroskopiske verden.

Hvis nano-størrelsen af grafen kan forbedre batteriets ydeevne for at hjælpe, skal du analysere princippet fra batteriet.

For det andet forholdet mellem elektrodemateriale og batterikapacitet

Vi ved: Fra mikroskopisk synspunkt til batteriladnings- og udladningsprocessen er der faktisk en kation i elektroden "mosaik" og "slukket" processen. Så jo flere huller i elektrodematerialet er, desto hurtigere går processen. I makrosynspunktet er udførelsen af batteriladningen og udladningen hurtigere.

Mikrostrukturen af grafen er et netværk sammensat af carbonatomer. På grund af grænsenes tyndhed (kun tykkelsen af et lag af atomer) er kationens bevægelse begrænset. På samme tid på grund af netværksstrukturen, der er fremstillet af grafenelektrodmateriale, er der også tilstrækkelige huller.

Fra dette synspunkt er grafen utvivlsomt et meget godt elektrodemateriale.

Ifølge forskere ved Rensselaer Polytechnic Institute i New York viser USA, at brugen af grafen som batteri prototype materiale, opladning og udledning hastighed vil overstige 10 gange lithium-ion batteri.

For det tredje, status for grafenforskning

Purdue University (Purdue University) studerer gennem en ny, mere enkel måde at skabe nanoelektrode materiale teknologi. Universitetet for forskning viser, at brugen af nanomaterialer i batteriet vil øge batteriladningen og opladnings- og udladningshastigheden.

På nuværende tidspunkt er Sydkoreas Samsung Electronics også involveret i siliciumoverfladen for at tilføje grafenbelagt siliciumbaseret anodematerialeforskning. Hvis undersøgelsen kan lykkes, vil lithium-ion batteriets levetid øges til mere end 2 gange.

Denne undersøgelse opsummerer fordelene ved lang levetid af siliciumbaserede materialer og stor ladningskapacitet af grafenmaterialer, der fokuserer på hvordan man behandler processen med grafen på siliciumbaserede materialer.

Samsungs forskere har effektivt udvidet overfladen af anoden ved at belægge en grafenbelægning på overfladen af siliciumcarbidelektroden. Samtidig med den katode, der anvendes i kombinationen af lithium koboltoxid, således at batteriladningen pr. Enhedsvolumen af energitætheden af den større olie, øges dets levetid også til bustrafikken på lithium-ion-batterier 1,5-1,8 gange.