Shangdong Hengyu Making Graphene dæk

Sixth Element recently presented its “Horizon HD” tyre to the public at the GraphChina 2016 event in the People’s Republic
Sjette Element for nylig fremlagt sin "Horizon HD" dæk til offentligheden på hændelsen GraphChina 2016 i Folkerepublikken

Graphene sagde at mindske slid af 25%

Shangdong Hengyu teknologi er blevet den seneste dækfabrikanten at meddele, at det gør dæk baseret på den Nobelpris-vindende materielle graphene. Andre virksomheder bruger graphene i dæk omfatter cykel tyremakerVitorriaog hurtigt voksende kinesisk producentSentury dæk.

Ifølge selskabet leverer Hengyu med Graphene (den sjette Element materialeteknologi), Shangdong Hengyu har udviklet "dæk formuleringer" at selskaberne sige viser den positive virkning af graphene på udførelsen af dæk.

Hengyu og sjette Element betænkning, de har været at tilføje "en meget lille mængde" af sjette elementer SE2430 graphene til dækkets slidbane sammensatte formuleringer. Som et resultat var de slid efter sigende faldt med "mere end 25%". På samme tid siges rivstyrke at have været "mere end fordoblet".

Sjette Element for nylig fremlagt den resulterende "Horizon HD" dæk til offentligheden på hændelsen GraphChina 2016 i Folkerepublikken.

Så hvor tæt er dette produkt til serieproduktion? Ifølge online nyhedskilder, road test er ved at være færdigt og markedsføring af graphene-forstærket er sat til at begynde denne side af jul 2016.

Sjette Element etablerer Europæiske Kontor

Den sjette Element materialeteknologi, som er baseret i Changzhou, Kina, er en producent af graphene flager, graphene oxid og relaterede materialer. Disse bruges i en række applikationer, herunder: primer maling og anti-korrosion belægninger, syntetiske film og batterier. Men i øjeblikket er fokus på "belægninger, polymerer (plast, kompositter, fibre), gummi og batterier" og når du siger gummi dette – naturligvis – omfatter dæk.

Selskabet for nylig åbnet et salgskontor i Europa, og udpegede Bernhard Münzing en tidligere BASF og Gelita executive som salgsdirektør. Målet med det nye Europæiske Kontor for sjette Element er at udvikle forretningsforbindelser og selvfølgelig salg med centrale innovatorer i området Europa midterste påske og Afrika. Faktisk, det europæiske kontor for ses som et første skridt i at etablere et verdensomspændende salgs og distributionsnetværk – noget virksomheden sigter mod at opnå i de næste par år.

Ifølge Graphene-Info.com producerer den sjette Element (T6E) i øjeblikket 100 ton/år af graphene flager og oxid på sin fabrik i Chengzhou, Kina. Dette er, at følge op med nye pilot udstyr tilføje 110 ton/år af graphene oxid og 55 ton/år af graphene henholdsvis på virksomhedens Changzhou plante. Dette anlæg er beskrevet som "påstå i kunsten og stærkt automatiseret".

Derudover rapporterer sjette Element, at det fungerer på en anden produktionsanlæg, som har en 250 ton/år af grafit oxid og 125 ton/år af graphene flager. Opførelsen af dette websted er allerede godt i gang, med en anden produktionslinje, som bringer samlede kapacitet til 250 ton/år af graphene oxid 125 ton/år af graphene, kommer online i August 2016.