Fordele og ulemper ved kapacitiv berøringspanel

Kapacitiv Touch Panel transmittans og klarhed er bedre end fire tråd resistive skærmen, kan selvfølgelig ikke og overfladen akustisk bølge og fem leders resistens skærmen sammenlignes. Kapacitiv skærmreflekterende alvorlig og kapacitiv teknologi af den firelags komposit-berøringsskærm på bølgelængden af lystransmissionen er ikke ensartet. Der er problemet med farveforvrængning på grund af lysets refleksion mellem lagene, men også forårsager Billedkarakter uskarphed.

Nuværende: Den kapacitive skærm i princippet til menneskekroppen som et kondensatorelement af en elektrode, der anvendes, når der er en leder nær krydset med ITO-arbejdsfladen, der kobler en tilstrækkelig mængde kapacitans, er strømmen tilstrækkelig til at forårsage kapacitiv skærm Forkert bevægelse.

Selvom kapacitansværdien er omvendt proportional med afstanden mellem polerne, er den proportional med det relative område og er også relateret til mediumets isoleringskoefficient. Når det større område af håndfladen eller håndholdt leder tæt på den kapacitive skærm i stedet for at berøre kan forårsage kapacitiv skærmfejl, er det i dette vejrforhold særlig alvorligt at holde skærmen i nærheden af skærmen 7 cm eller Inden for kroppen tæt på skærmen inden for 15 cm kan det medføre kapacitiv skærmfejl. En anden ulempe ved den kapacitive skærm er, at den ikke reagerer, når der bæres handskede hænder eller håndholdte ikke-ledende genstande som følge af tilføjelsen af flere isolerende medier.

Drift: Kapacitiv skærm er den største ulempe er drift: Når omgivelsestemperaturen ændrer fugtigheden, ændrer omgivelserne det elektriske felt, den kapacitive skærmdrift, hvilket resulterer i unøjagtighed. For eksempel vil skærmens temperaturstigning forårsage drift efter opstart: brugeren rører skærmen, mens den anden side eller kropssiden er tæt på monitorens drift; Det kapacitive berøringspanel i nærheden af de større objekter flytter vil flytte, brugeren rører ved, om nogen er rundt for at se (herunder brugerens krop), selv om det kapacitive berøringspanel væk fra det fjerne, men meget større end fingerområdet, påvirker de direkte berøringen Placering af skærmens placering Bestemmelse.

Andet: Derudover bør teoretisk mange være lineære forhold faktisk ikke-lineære, såsom: Forskellig vægt eller forskellige niveauer af fingervæsker, den totale mængde strøm er forskellig, og den samlede strømændring og fire delstrøm. Ændringen af Ikke-lineært forhold, det kapacitive berøringspanel, der anvendes i dette firevinklede brugerdefinerede polarkoordinatsystem, har ingen koordinater på oprindelsen. Efter drift kan regulatoren ikke registrere og gendanne, og efter 4 A / D er afsluttet af de fire værdien Af splitstrømmen til berøringspunktet i det kartesiske koordinatsystem på X, Y-koordinatværdien af beregningsprocessen er kompleks. Da der ikke er nogen oprindelse, er driften af den kapacitive skærm kumulativ, og der kræves ofte kalibrering på jobstedet. Kapacitivt berøringspanel Det yderste siliciumholdige glas beskytter glasset mod ridser godt, men frygt for negle eller hårde objekter percussion, der slår et lille hul ud, vil skade mezzaninen ITO, uanset om det har skadet mezzanin ITO eller installerer transportprocessen. Den indre overflade Af ITO-laget kan kapacitiv skærm ikke fungere korrekt.