Anvendelsen af grafenpulver er diversificeret

De næste fem år vil grafenpulverpriserne fortsætte med at falde i 2020, grafenpulverpriserne vil falde til 50.000 renminbi / ton, det tilsvarende litiumbatteriområde grafenpulvermarkedets størrelse overstiger 1,1 mia.

Anvendelsen af grafenpulver i lithiumionbatteri er diversificeret, og der er tre hovedanvendelser, der anvendes som positivt og negativt elektrodeledende additiv, der anvendes i kobberfolie eller aluminiumfunktionel belægning og som elektrodemateriale. Det har været kommercielt anvendt som et ledende additiv i katodematerialet for at forbedre elektrodematerialets elektriske ledningsevne for at forbedre forstørrelsesydelsen og cyklens levetid.

Grafenpulver inden for litiumbatterier anvendes primært som ledende middel grafenpulver svarende til katalysatoren. Ifølge vægtprocentet tegnede katodematerialet grafen 1% - 2% (hovedsagelig ca. 1%), hvis katodematerialet med lithiumjernphosphat, grafen tegnede sig for ca. 2%, brugen af grafenpulver, prisforhøjelsen markant , Bedre sex, opladning og udledning hurtigere.

Ved anvendelse af lithiumbatterielektrode materialer, grafenpulveranodemateriale hovedsageligt grafenpulverkompositmaterialer. Grafit er nu meget udbredt i lithiumbatteri anodemateriale. Grafit har en krystallinsk lagdelt struktur, lette at lithiumioner indlejret i / indlejret i dannelsen af mellemlagsforbindelse LiC6, er en stabil ydelse af anodematerialet, men dets teoretiske kapacitet er utilstrækkelig og begrænser batterikapaciteten.

Gips har en unik dobbeltdimensional bikakestruktur med højt specifikt overfladeareal og bærermobilitet, i lithium har en stor fordel, det vil sige lithiumioner, der er ved at vende den reversible stærke, reducere kapaciteten for kapacitetsabsorption. Batteriets Kulun effektivitet og cyklus kapacitet. Grafenpulver kan fremstilles yderligere i et silicium-carbon-kompositanodemateriale, ladningen og udladningen ydes igen for at forbedre et trin. På grund af begrænsningerne af applikationsteknologi er den nuværende mangel på stabilitet i brugen af grafenpulver lithiumbatterianodemateriale, graden af lithiumbatterianodematerialets permeabilitet stadig meget lav.

Med den hurtige vækst i den nye energikøretøjsproduktion startede lithiumbatteri med energibesparelser gradvis, forbrug af lithiumbatterier stabil vækst, efterspørgslen efter lithiumbatterier vil også være en hurtig stigning i momentum for at stimulere udvidelsen af lithiumbatteriets kapacitet forventes af 2020, lithium batteri årlige produktion kan nå 170GWH.

Med markedsudnyttelsen af lithiumbatterier fortsætter med at forbedre, grafenpulver lithiumbatteri inden for applikationsteknologi til gradvist opgradering, vil grafen i lithiumbatterier også gradvist øges. Til 5% af indholdet af grafen for at estimere 2020 litiumbatteriområdet svarende til efterspørgslen efter mere end 20.000 tons grafen.

Investeringsrådgiverindustriens forskningscenter, som 2016-2017 er anvendelsen af grafenpulver inden for litiumbatteriets efterforskningsperiode, er den samlede markedsindtrængning relativt lav. Denne fase af industriens vækstmoment skyldes hovedsagelig den hurtige vækst i nye energikøretøjer Bragte lithium batterikapacitet ekspansion.

2017 år senere kan det nye energikøretøjspolitiske miljø ændre sig. Regeringen om at annullere tilskud til nye energikøretøjer er en høj sandsynlighedshændelse, så produktionskapaciteten for lithiumbatterier vil svinge, langsom vækst. Imidlertid er dette trin af grafenpulver til tekniske forhold for lithiumbatterianodematerialer modne, grafen inden for litiumbatteriindtrængning vil hurtigt stige, den hurtige udvidelse af markedsstørrelsen er markedsvæksten primært drevet af teknologi.

2015 graphene pulver priser i forhold til 2011 faldet på mere end 90%, forventede investeringsrådgiver industri forskningscenter, at de næste fem år, vil grafen pulver priser fortsætte med at falde i 2020, vil grafen pulverpriser falde til 50.000 yuan / Ton, den tilsvarende Lithium batteri felt grafen pulver markedets størrelse vil være mere end 1,1 milliarder.