Æra af Graphene endnu ikke er ankommet

Men det er blevet født i ti år, min gennemsigtig ambulant foretage en opringning hvor?

I virkeligheden, i 2012, Konstantin Novoselov, der vandt Nobelprisen i graphene, og hans kolleger offentliggjort en artikel om "Natur" at diskutere fremtiden for graphene, to års udvikling også dybest set bevis for deres forudsigelse. Han mener, at som et materiale, graphene "fremtiden er lys, vejen er indviklede", selv om det kan spille en stor rolle i fremtiden, men før flere store vanskeligheder at overvinde, denne scene kommer ikke. Vigtigere er, under hensyntagen til de enorme omkostninger ved industriel fornyelse, fordelene ved graphene kan ikke være nok til at gøre det blot erstatte det eksisterende udstyr - dens sande udsigter, måske på grund af sin unikke funktioner skræddersyede nye programmer de

Hvad er graphene i slutningen?

Graphene er det første materiale findes ved en enkelt lag af atomer. Kulstofatomer hænger i sekskantede masker. Blyant med grafit svarer til utallige lag af graphene stablet sammen, og kulstof-nanorør er graphene rullet ind i et rør. Grafit, graphene, kulstofnanorør og globin.

På grund af kemisk binding mellem kulstofatomer, graphene er ihærdige: kan bøjes til en stor vinkel uden at knække, men også mod højt tryk. Og fordi kun ét lag af atomer, elektroniske bevægelse er begrænset til et fly, det bragte en ny elektriske egenskaber. Graphene er gennemsigtig i synligt lys, men lufttæt. Disse funktioner gør det meget velegnet som råmateriale for beskyttende og gennemsigtige elektroniske produkter. Men egnet til højre, virkelig ikke komme så hurtigt.

Et af spørgsmålene: metoden forberedelse. Mange af undersøgelserne viser os de fantastiske egenskaber af graphene, men der er en fælde. Disse vidunderlige funktioner er meget krævende på prøve kvalitet. At få bedst af elektriske og mekaniske egenskaber af graphene prøver, behovet for de mest tidskrævende og bekostelige midler: mekanisk stripping metode - med tape på grafit, den kunstige stripning af graphene. Grine ikke, Novo Shawlov i 2004 de tilberedes så graphene.

Selv om det nødvendige udstyr og tekniske indhold synes at være lav, men problemet er succesraten er lavere, få nogle prøver at gøre forskning kan også, industriel produktion? joke. Til industrialisering betyder det ingen brug. Selv om du har styr på verdens grafit minen, en dag kan skrælle et par stykker...... selvfølgelig nu har vi en masse andre måder at øge produktionen og reducere omkostninger - problemet er, at disse metoder for produktkvalitet og fald. Vi har flydende stripping metode: grafit eller lignende kulstofholdigt materiale til overfladespænding ultrahøj flydende, og derefter ultralyd bombardementer af graphene snefnug inderst. Vi har en kemiske dampe deposition metode: Lad den CO2-holdige gas i kobber overflade kondensation, dannelsen af graphene tynde lag og derefter strippet. Vi har en direkte vækst metode, i midten af de to lag af silicium direkte til forsøger at vokse et lag af graphene. Der er også en kemisk redox metode, ved indsættelse af iltatomer at adskille grafit ark, og så videre. Der er mange metoder, men også har deres eget anvendelsesområde, men hidtil har ikke virkelig egner sig til storstilet industrialisering af industriel produktionsteknologi.

Hvorfor kan ikke disse metoder gøre høj kvalitet graphene? f.eks. Selv om den centrale del af et stykke af graphene er en perfekt seks-leddede ring, det er ofte forstyrret på kanten og bliver en fem - eller syv-leddede ring. Det ser ikke stor, men kemiske dampe deposition metode producerer "et stykke" af graphene er ikke virkelig komplet, fra et punkt af vækst ud af en. Det er faktisk en række punkter på samme tid væksten af "polykrystallinske", og der er ingen måde at sikre, at disse punkter vokse ud af små stykker kan justeres helt. Således, disse deforme ringe kun fordeles ikke på kanten, men findes også i hver "en" skal gøre dette ud af graphene, blive en strukturel svaghed, let at bryde. Hvad værre er, denne pause på graphene heler ikke som polykrystallinske metaller, og forventes at udvide det hele tiden. Resultatet er, at styrken af den hele graphene er halveret. Materiale er en omstændelig område, som fisk og bear's paw ikke er umuligt, men helt sikkert ikke så hurtigt.