Ministeriet for Industri og Handel Planer at fremme Graphene Innovation Center

For nylig for at fremme gennemførelsen af ​​Ministeriet for Industri og Informationsteknologi, Udvikling og Reform Kommissionen, Ministeriet for Videnskab og Teknologi om at fremskynde udviklingen af ​​grafenindustrien, en række udtalelser til at dyrke væksten af ​​grafenindustrien, For at fremskynde den store produktion af grafenmaterialer og industrielle applikationer organiserede Bureau of Raw Materials and Industry et symposium om udvikling af grafenindustrien i Beijing.

Beijing Økonomiske og Information Kommissionen, Heilongjiang provinsen Industri og Informationsteknologi Udvalg, Jiangsu Province Økonomisk og Informationsteknologi Udvalg, Ningbo Økonomisk og Informationsteknologi Kommissionen, Shenzhen Økonomisk og Informationsteknologi Kommissionen, Qingdao Hi-Tech Industrial Development Zone, Wuxi Huishan High-tech forretning service center, grafen industri teknologi innovation strategisk alliance og andre enheder af deltagerne. Ministeriet for Industri og Informationsteknologi Department of Raw Materials, stedfortrædende inspektør Lu Guixin, ministeriet for industri og informationsteknologi planlægning Division deltog i mødet.

Deltagerne udvekslede synspunkter om udviklingen af ​​grafenmaterialerne i denne region, udviklingen af ​​enhedsgrafenematerialerne, de store produktions- og industrianvendelser, analyserede de største problemer i forbindelse med udviklingen af ​​grafenindustrien og drøftede grundigt konstruktionen og beskyttelse af grafenindustriens intellektuelle ejendomsret, Standard, langs terminalansøgningen til opbygning og forbedring af industrikæden, for at fremme den første serie af grafenproduktdemonstration og andre varme og vanskelige spørgsmål på basis af kortfattet 2016-2017 grafen industrialisering for at fremme fokus, fremsætte de foreslåede foranstaltninger til fremme af industriel udvikling. Symposiet diskuterede også mission og positionering af operationelle funktioner i det foreslåede grafen innovationscenter.

Med indførelsen af ​​gunstige politikker og fremme af relaterede teknologier vil grafenindustrien spille en vigtig rolle i Kinas fremtidige udvikling. Graphene-industrialisering af gardinet åbnes, det forventes, at grafen vil være ledende additiver, varmeafledningsmaterialer, transparent ledende film og andre områder af den første til opnåelse af industrielle anvendelser.