Det nye materiale Graphene har udviklet sig hurtigt i en lang række områder

NANNING, August 22--en graphene forum blev afholdt i sydlige Kina Guangxi Zhuang autonome Region, som samlet mere end 400 undersøgelser fra forskellige lande herunder 2010 Nobels pris ejeren Konstantin Novoselov.


Graphene er verdens stærkeste og letteste materiale; et enkelt lag af graphene er bare 0.335 nanometer tyk også med høj elektrisk og termisk overledning, som har bred anvendelse perspektiv inden for energi, bioteknologi, vand ressourcer, elektronisk og netværksteknologi, aerospace og automotive industri.

Kina har ansøgt om mere end 2200 graphene patenter, tegner sig for 40 procent i verden. "Kinesiske virksomheder har udviklet en masse graphene applikationer på områder som energilagring, maling og gennemføre film, så vi kan forvente hurtige industrialisering," sagde Shang Yong, stående vice præsident for foreningen Kina for videnskab og teknologi.

På igangværende graphene forum i Guangxis kapital Nanning sagde Professor Konstantin Novoselov, graphene har ført til mange muligheder og muligheder, og det nye materiale vil blive anvendt i telekommunikation og tingenes Internet.