Den nye metode kan vække udgraden af supergenerering af grafen

Et internationalt hold offentliggjorde for nylig en ny rapport for at "vække" superledningsevnen af graphene, og hvis teknologien er moden, vil den i høj grad udvide anvendelsesområdet for dette materiale, et internationalt hold, der for nylig blev offentliggjort i den britiske akademiske tidsskrift Nature Newsletter. Det

Graphen er et todimensionelt materiale, der er adskilt fra et grafitmateriale og består af kun ét lag af carbonatomer. Det har en tynd, hård, ledende, termisk ledningsevne og andre egenskaber, industrien har store forhåbninger på en ny generation af materialer. Forskere har altid troet, at dette materiale kan have superledningsevne, men har ikke fundet en måde at bekræfte.

Forskere ved University of Cambridge, England og andre institutioner af graphenet og et "praseodymium cerium kobberoxid" superledende materiale med eksperimentet, "vågner" grafen "sovende" superledningsevne. Eksperimenter viser, at emaljen udstillet superledningsevne ikke er udefra, "praseodymium ceriumoxid" -rolle er kun som et hjælpemateriale til at stimulere grafenes iboende superledningsevne.

Superledningsevne refererer til fænomenet, at noget af materialet forsvinder fuldstændigt under visse forhold, og strømmen strømmer i materialet uden tab, uden energitab og varme. Superledningsfænomenet i elektronikindustrien har en bred vifte af udsigter, men den relevante teknologi fra den store praktiske anvendelse er der mange problemer at overvinde.

Graphene som superleder vil åbne en masse fantasi. Ifølge forskerne, "poleret" efter grafen kan bruges til fremstilling af supercomputere og så videre.