De praktiske produkter af Graphene er opdelt i to kategorier

Første, graphene materielle profil

Nu verden ikke er en klar definition af graphene. 2004 britiske University of Manchester forskere Andrei Heim og Constantine Norfolkov fundet éncellelag graphene. De blev tildelt Nobelprisen i fysik i 2010 for deres glimrende forskningsarbejde på graphene materialer. Derfor, den oprindelige graphene kun refererer til en enkelt lag af kulstofatomer fra den indre struktur af det nye materiale, er kun én kulstof atom tykkelsen af de to-dimensionelle materiale. Men opfølgende undersøgelser viser, at fra den elektriske karakter af to og tre, og selv ti lag af kulstofatomer har også deres egen særlige fysiske egenskaber, den nuværende tykkelse af 10 lag af kulstofatomer i ark af grafit materiale er defineret som graphene argumentet er efterhånden anerkendt af akademikere. Nyligt etablerede Kina Metalsene Union standardisering nævnet fandt, at tykkelsen af 10 lag af kulstofatomer i materialet, der tilhører rækken graphene.

Graphene er et magisk materiale, så længe som tilsætning af lidt ind i andre materialer kan have en magisk effekt, værdig af sektoren materiale "super materiale." Graphene ikke kun "tyndeste, stærkeste", som termisk dirigent, det er bedre end noget andet materiale termiske effekt. Bruger graphene, kan forskerne udvikle en række nye materialer med specielle egenskaber. På grund af dens meget lav resistivitet er elektron migration ekstremt hurtig, det forventes at blive brugt til at udvikle tyndere, hurtigere ledende chips, erstatte silicium. Da graphene er hovedsagelig en gennemsigtig, god dirigent, er det også velegnet til at gøre gennemsigtige touch-skærme, lys plader og selv solceller. Super kondensatorer og chips, er verdens fokus på studiet af graphene felt, men også om fremtiden for kulminationen på de revolutionerende fremskridt af graphene. Anvendelsen af graphene skal være en proces, der strækker sig fra den lave ende til den høje ende. Brugen af low-end anvendelser af ledningsevne af graphene vil stige i de seneste to til tre år, og anvendelsen af solceller og erstatte silicium-chip chip område, stadig tager lang tid. "

Andet, lavet af graphene

De praktiske produkter af graphene er opdelt i to kategorier: graphene film og graphene pulver. Der er mange måder at forberede graphene i laboratoriet (se figur nedenfor). Måde af masseproduktion af graphene er dog hovedsageligt to typer: en er brugen af kemisk dampudfældning i metal overflade til at vokse et enkelt lag rate er meget høj, store område af graphene filmmateriale; en er den naturlig grafit gennem fysisk eller kemisk metode til knusning, dannelsen af graphene pulver. Graphene pulver ligner en meget fint sortkrudt. Indenlandske graphene pulver og graphene film er blevet udstyret med masseproduktion kapacitet, forventes at en række industrielle applikationer af graphene vil være store udrulning. Som en high-tech materiale, graphene pulver produktionsprocessen, forskning og udvikling er teknologi og udstyr meget vigtige, produktion af omkostninger til arbejdskraft er meget små. Den årlige produktionskapacitet på 50 tons graphene pulver virksomhed, produktionen behandle kun få arbejdstagere kun.