Den sjette Element planer finansiering 1 milliarder Yuan for at opbygge Graphene System

Den sjette element materialer technology Co, Ltd, grundlagt i 2011, er en high-tech virksomhed, der har specialiseret sig i f & u produktionen og salget af graphene pulver, og i den tekniske udvikling af graphene applikationer. i oktober i 2014, corporation blev godkendt i det nationale SMV-andel overførselssystem Co, Ltd

Det sjette element er det første selskab hvis hovedaktivitet er graphene i Kina, og også den eneste virksomhed med kapacitet til produktion af både graphene pulver og CVD graphene film. Nu har den helejede subcompany Wuxi graphene film technology Co, Ltd, som fokusere på produktionen af CVD graphene film. Den sjette element og graphene teknologi har mere end 50 R & D mennesker og mere end 100 graphene relaterede patenter, herunder 34 patenter meddeles. På samme tid hyrede vi en internationalt anerkendte graphene ekspert Rodney S. Ruoff som ledende ekspert advisor.

I 2015, salgsindtægter i det sjette element er 23 millioner yuan, en stigning på 637% sidste år, forventes at nå op på mere end 300% vækst i 2016 på dette grundlag. Den sjette element har udviklet zink-allylisothiocyanat tunge anti-korrosion belægninger med Dow Chemical, og salt spray tid af anti-korrosion belægninger kan nå mere end 3000 h, langt ud over de traditionelle anti-rust belægninger (den nationale standard salt spray tid er 600 h). I øjeblikket, har de tunge anti-korrosion belægninger været udbredt i offshore vindkraft og oceaneering. På samme tid, er selskabets graphene produkter også blevet anvendt til PA6, PET, gummi, EPS og andre høj polymer felter.

Firmaet vil tage den sjette element som en platform til at opbygge graphene industri kæde: Vælg de dominerende virksomheder på forskellige områder, arbejder sammen for at skabe graphene økosystem. Bortset fra Wuxi graphene film technology Co, Ltd, har virksomheden også investeret fem selskaber, som major i graphene gummi, thermal konduktivt graphene film, graphene anti-korrosion belægning og så videre. I 2020 forventes salgsmængden at overstige 1 milliarder yuan. For at samarbejde med firmaet til at oprette en strategisk plan for udvikling af graphene økosystem, selskabet har planer om at finansiere 50 millioner -1 milliarder yuan for nylig til udvikling af nye produkter og fremme anvendelsen af graphene produkter.