Den sjette Element åbner et europæisk kontor, vi taler med sin nye salgsdirektør

Den sjette Element materialeteknologi er en Chengzhou, Kina baseret selskab, der udvikler og producerer graphene og graphene oxid materialer. Selskabet for nylig åbnet et salgskontor i Europa, og udpegede Bernhard Münzing som salgsdirektør.

Bernhard var så venlig nok til at deltage i et interview med graphene-info. Bernhard er ingeniør industri med fokus på kemi, der har haft forskellige stillinger i salg, materialer management samt markedsføring og udvikling i stor og medium størrelse kemiske virksomheder.

Q: vi forstår, at den sjette Element (T6E) i øjeblikket producerer graphene flager og graphene oxid, i en 100 ton/år plante i Chengzhou. Er det korrekt? Kan du fortælle os noget om den nuværende produktionsanlæg?

Vi har en løbende produktion, herunder en pilot udstyr på 110 t / en graphene oxid henholdsvis 55 t / a graphene i vores Changzhou plante. Planten er topmoderne og automatiseret stærkt.

Q: hvilken slags materialer do T6E tilbyder? Hvad er destinationsprogrammer?

Den sjette Element (Changzhou) materialeteknologi tilbyder forskellige kvaliteter af graphene oxid herunder vandbaseret suspension samt forskellige kvaliteter af graphene specialdesignet til de forskellige programmer. Graphene suspensioner er også tilgængelige. I øjeblikket fokuserer vi på belægninger, polymerer (plast, kompositter, fibre), gummi og batterier.

Q: er der nogen kommercielle producenter/mateirals, der bruger din graphene tilsætningsstoffer, som du kan dele med os?

Vi leverer kommercielle mængder belægning, sammensat og fibre virksomheder

Q: T6E arbejder også på sin anden produktionsanlæg, og det man vil have en kapacitet eller 250 t / a gå eller 125 t / a graphene flager. Eventuelle opdateringer på denne nye anlæg?

Vi i øjeblikket installere en anden produktionslinje, som vil bringe vores samlede kapacitet på 250 t / a graphene oxid henholdsvis 125 t / a af graphene. Linjen er lige ved at komme på stream.

Q: T6E har til formål at for det meste være en materiale leverandør og ikke en graphene programudvikleren. De fleste analytikere mener, at markedet for graphene materialer forbliver små i de kommende år. Hvad er T6E's mening om? Er det en levedygtig virksomhed, bare at give materialer?

Den sjette Element (Changzhou) materialeteknologi udvikler applikationer til graphene tilbyder denne fortrolige knowhow til kunder under ikke-videregivelse aftaler. Kunder vil endelig købe vores graphene materiale og bruge i deres produkter. Vi er overbevist om, at dette vil øge markedets graphene hurtigere som en masse kunder kan deltage. I særlige tilfælde har vi udviklingskontrakter med udvalgte kunder.

Q: i December 2015 T6E lanceret en ny graphene-zink anti-rust primer. Er denne primer nu tilgængelig kommercielt? T6E fortsætte med at udvikle sådanne materialer, eller forbliver fokus på grundlæggende graphene materielle levering?

Teknologien blev udviklet og patenteret af den sjette Element (Changzhou) materialeteknologi. Der er i øjeblikket en licenstager, der bruger denne teknologi og tilbyder primer til markedet. Som allerede nævnt vil vi videre udvikle applikationer og tilbyde knowhow sammen med passende graphene type til kunderne.

Q: T6E er at hjælpe virksomheder med at udvikle graphene-forstærket batterier. Opdateringer på sådanne produkter? Hvornår skal vi forvente at se disse batterier på markedet? Hvad er dit syn på de seneste graphene-batteri meddelelser fra Kina?

Materialeteknologi sjette Element (Changzhou) har prototyper af graphene materiale til batterier, i øjeblikket testet af forskellige kunder. Vi forventer, at disse kunder vil lancere deres produkter i 2017. At have i Kina den største batteri producerer industri på verdensplan med stærk R & D aktiviteter er disse meddelelser ikke en overraskelse for os. De er alvorlige.

Q: T6E for nylig lanceret en europæisk kontor. Hvad kan du fortælle os om denne aktivitet? Hvad er T6E's planer om at nå frem til global graphene kunder?

Den kemiske industri i EMEA-regionen er på forkant med nye udviklinger inden for materialer og biovidenskab med en masse skjulte verdensmestre. Det Europæiske Kontor for sjette Element opgave at etablere forretningsforbindelsen og salg med disse champions. Det Europæiske Kontor er det første skridt til at etablere et verdensomspændende salgs og distributionsnetværk inden for de næste år.

Tak fordi du Bernhard, held og lykke til både dig og den sjette Element!