Den Variable krop topologiske isolator af Graphene Under visse betingelser

Ifølge webstedet Massachusetts Institute of Technology for nylig har forventes skolen forskere konstateret, at i nogle ekstreme tilfælde, graphene kan omdannes til en unik funktion af topologiske isolatoren, at give nye ideer til fremstilling af kvantecomputere. Forskningen er offentliggjort i denne uge i tidsskrift Nature.

Forskerne fandt, at graphene flager blev placeret i en lav temperatur miljø med en styrke på 35 Tesla magnetfelt og 0,3 grader Celsius højere end absolutte nulpunkt. Graphene ledende egenskaber kan ændres for at gøre det muligt at filtrere elektroner efter retningen af elektron spin, som ikke er i øjeblikket tilgængelig i enhver traditionelle elektroniske system.

Under typiske omstændigheder graphene opfører sig som en normal dirigent og udøver en spænding på det, og nuværende passerer igennem den. Men hvis et stykke af graphene er placeret i et magnetisk felt vinkelret på det, egenskaber af graphene ændring-den nuværende kun løber langs kanten af graphene flager, og resten bliver isolatorer. Nuværende vil kun gå i én retning efter retningen af det magnetiske felt. Dette fænomen kaldes kvante Hall-effekten.

I den nye undersøgelse, fandt forskerne, at hvis du føjer en stærk magnetfelt til placeringen af graphene i ovennævnte sag, egenskaberne for graphene vil ændre igen: elektroner stadig opererer kun langs kanterne af graphene, men ledelse af operationen er ændret fra ensrettet til tovejs, og den specifikke retning bestemmes af forskellige retninger af elektron spin.

"Vi skabt en usædvanlig særlige dirigent," sagde en postdoc-forsker på MITs fysik afdeling. Det er en fælles funktion af topologiske isolatoren til at adskille elektroner efter elektron spin retning. Graphene er imidlertid ikke en topologisk isolator i sædvanlig forstand. Vi har den samme virkning i forskellige materielle systemer. Vigtigere er, ved at ændre det magnetiske felt, kan du også til enhver tid retning af handlingen elektronisk, magt eller ikke til at styre staten. Dette betyder, at de kan laves om til kredsløb og transistorer, der ikke er nået før. "

Erero, lektor på MIT, sagde der havde været forudsigelser af denne karakterisering af graphene, men ingen havde nogensinde gjort det ske. Undersøgelsen først bekræftet af graphene at spinde elektroner selektivitet, og det er blevet bevist for første gang at graphene kan styre retningen af elektroniske drift og tilstand af elektrisk strøm eller ej. Eksperimentet har gjort, hvad nogle forskere har forsøgt at opnå i årtier uden succes, lovende en ny måde at skabe kvantecomputere.

professor i fysik ved Massachusetts Institute of Technology, der deltager i undersøgelsen, siger undersøgelsen tegner en ny retning for studiet af topologiske isolatorer. "Vi kan ikke forudsige, hvad resultaterne vil føre til, men det udvider vores tænkning og giver muligheder for fremstilling af flere enheder," sagde han. "

sagde: "på grund af behovet for ekstrem lav-temperatur og stærke magnetiske miljø, for at opnå sådan et krav er ikke let, så den teknologi, produceret af quantum computer vil være et meget professionelt udstyr, anvendes først til høj prioritet computeropgaver." Dernæst vil de teste effektiviteten af graphene på en lavere magnetfelt (1 Tesla) og ved højere temperaturer, med henblik på at reducere tærskelværdien for teknologi.